Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mesi ABI mittari

Tästä ei ABI:n mittaaminen helpommaksi tule

Nopea ja luotettava mittalaite nilkka-olkavarsipaineindeksin mittaamiseen ja alaraajojen tukkivan valtimotaudin seulontaan ja diagnosointiin.

Perusterveydenhuollossa on keskeistä löytää ne potilaat, jotka tarvitsevat kiireellisiä lisätutkimuksia ja hoitoa erikoissairaanhoidossa, ja toisaalta ne
potilaat, joita voidaan turvallisesti hoitaa ja seurata perusterveydenhuollossa.

Mesin laite on automatisoitu nilkka-olkavarsipaineindeksin mittalaite (ABPI MD, oscillometric method). Ylä- ja alaraajojen verenpaine mitataan täysin samanaikaisesti, jolloin laskennassa saadaan nilkka-olkavarsi-indeksi (ABI).

Tutkimustulos on selkeä, sillä vain oleellinen näytetään tuloksissa: vasen ABI, oikea ABI ja olkavarren verenpaine. Mittaus on toistettavissa välittömästi ja sen tekeminen vie vain pari minuuttia. Vastaavasti Doppler-ultraääni- menetelmällä aikaa kuluu 30 minuuttia.

Laitettaon helppo siirtää tarpeen mukaan. Mittaustulokset voidaan halutessa siirtää tietokoneelle ja potilaalle voidaan tulostaa tehdystä mittauksesta dokumentti. Mittaustulokset saadaan myös helposti liitettyä potilastietoihin.

Laite tulee kalibroida vuosittain. Mansetit tulee uusia vuosittain.

TUTKIMUKSET JA ARTIKKELIT

ESITTEET JA OHJEET