Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aerte AD hyväksynnät ja tutkimustulokset

Terveystekniikan maahantuomat Medair Aerte AD laitteet on kehitetty Englannissa ja ne valmistetaan Euroopassa. Laitteet on palkittu Englannin kansallisella Terveydenhuollon innovaatio palkinnolla vuonna 2009. Tutkimus- ja kehitysvaiheessa laitteen nimi on ollut inov8 ja nykyään laitteen nimenä on Aerte AD.

Hyväksynnät

TUKES hyväksytty
CE -merkintä
Euroopan normit EN60335-1:2002, EN60335-2-101:2002, EN61000-6-3:2001, EN61000-6-1:2001
Direktiivit EMC 2004/108/EC, Heikkovirta 2006/95/EC, RoHS 2002/95/EC, WEEE 2002/96/EC ja 2003/108/EC

Testituloksia

Laitteiden tehoa ja turvallisuutta on testattu ja analysoitu useissa laboratorioissa eri puolilla maailmaa. Tuotteen tehoa on testattu myös erilaisissa käyttöympäristöissä. Sairaaloissa on saavutettu vakuuttavia tuloksia mm. Norovirus epidemioiden torjunnassa.

Lue kokonaan raportti Aerte AD Scientific Assessment tutustu tästä >>

Muutamia raportin tuloksia

Hereford County Hospital

Herefordin aluesairaalassa kärsittiin jatkuvista norovirus epidemioista. Englannissa tyypillinen suuri potilasosasto altisti niin potilaat kuin henkilökunnankin jatkuvasti tartunnalle. Aerte AD desinfiointilaitteet
asennettiin heinäkuussa, jonka jälkeen osastolla oli vain yksittäisiä noroviruspotilaita, mutta epidemioilta vältyttiin.

Leeds University

Leedsin yliopisto Englannissa suoritti laboratoriotestejä suljetussa tilassa. Kahdessa erillisessä testissä päästettiin tilaan jatkuvasti staphylococcus aureus (MRSA) ja C. difficile virusta varmistaen tasaisen mikrobitason. Laitteen käynnistämisen jälkeen tilan mikrobitasoa mitattiin tasaisin väliajoin. Tulokset vahvistivat laitteen tuhoavan virukset sitä mukaan kuin ne ilmaantuivat tilaan.

London Bridge Hospital

Sairaala Lontoossa teki testejä käytännön muuntuvissa olosuhteissa. Potilashuoneen ja käytävän sisäilmaa mitattiin ennen ja jälkeen laitteiden käynnistämisen, sekä vielä sammuttamisenkin jälkeen.

HPA (Health protection agency)

Arvostettu HPA:n laboratorio testasi laitteiden tehoa Escherichia Colia ja kahta surrogaattia - Staphylococcus epidermidis ja MS2 coliphage vastaan. Kutakin päästettiin suljetun tilan ilmaan ja mitattiin mikrobitaso ennen laitteen käynnistämistä ja sen jälkeen. Testit toistettiin kolmesti, paitsi MS2 coliphage, joka tehtiin viidesti. Testien tulokset ovat vakuuttavat – jokaisella testikerralla ilman mikrobitasot laskivat vähintään 99,99% 60 minuutin sisällä Aerte AD:n käynnistämisen jälkeen.


PALAA EDELLISELLE SIVULLE >>