Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sisäilman ja pintojen nopeaa ja tehokasta desinfiointia

Medair tarjoaa laitteita sisäilman ja pintojen desinfiointiin. Laitteet on tarkoitettu käytettäväksi kaikkiin sisäilman ja pintojen puhdistusta ja desinfiointia vaativiin kohteisiin.

Laitteet toimivat erinomaisesti myös sisäilmasta johtuviin ongelmiin ja monet asiakkaamme ovatkin saaneet avun sisäilman aiheuttamiin oireisiin. Referenssit »

Älylaitteiden desinfiointiin - PhoneSoap

Älypuhelimien jatkuva käyttö on tehnyt niistä yhden suurimmista mukana kantamistamme bakteeripesäkkeistä. Kännyköiden puhdistaminen on hankalaa ja niiden pinnoilta löytyykin usein enemmän haitallisia mikrobeja kuin yleisen vessan ovenkahvasta.

PhoneSoap tuhoaa puhelimen pinnalta bakteerit, virukset ja muut mikrobit muutamassa minuutissa ja halutessasi lataa sen samalla. Desinfiointiteho perustuu UV-säteisiin.

Laitetta voi käyttää myös muiden tavaroiden desinfiointiin, olettaen että ne mahtuvat laitteen sisälle. Myös suurempi tabletille soveltuva malli on pian saatavilla.

PhoneSoap laitesivu »

Laitteen tehoa on testattu erilaisissa käyttöolosuhteissa. Suomessa hyviä kokemuksia on saatu sisäilmaoireiluun. Sairaaloissa on saavutettu vakuuttavia tuloksia mm. Norovirus epidemioiden torjunnassa.

Aerte AD laitteet on tarkoitettu käytettäväksi tiloissa, joissa haitallisten mikrobien rasite on tavallista suurempi ja joissa halutaan suojella työntekijöitä ja asiakkaita tai potilaita.

Aerte AD laitesivu »

Hysprayn avulla voidaan huonetilan pinnat ja ilma desinfioida helposti ja nopeasti. Laitteen teho perustuu vetyperoksidiin, jota laitteen avulla puhalletaan huonetilaan. Käsittely on nopea ja jo tunnin kuluttua käsittelystä huone voidaan ottaa uudelleen käyttöön.

Hyspray tehoaa tutkitusti mm. seuraaviin mikrobeihin: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli EHEC, Aspergillus niger, Clostridium difficile, Penicillium SPP, Norovirus, Bacillus Stearothermophilus.

HySpray laitesivu »