Terveystekniikka

Kolmoishermokipuni helpottuu parin hoidokerran jälkeen...


“Olen kärsinyt pään alueen erilaisista ongelmista ja kivuista koko ikäni. Minulle on tehty mm. leuansiirtoleikkaus molemmille puolille leukaa, joka oli niin suuri operaatio, että pääni asento muuttui ja se aiheutti pahan kolmoishermovaivan. Vihdoin löytyi hoitomuodoksi Botox-piikit, joita saan kolmen kuukauden välein. Tämä vähän auttaa kiputuntemuksiin jatkuvan lääkityksen lisäksi.

Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla B-Cure Laser -hoitolaitetta ja halusin ilman muuta kokeilla sitä. Jo parin hoitokerran jälkeen huomasin, että kasvojeni oikean puolen kiputuntemukset helpottavat ja kasvojen lihakset ikään kuin pehmenevät. Tämä tosin edellyttää vähintään kahta hoitokertaa päivässä. Talvi on yleensäkin vaikeinta aikaa, koska titaanilevyt kylmenevät leuassa. Titaani aiheuttaa myös sen, etten en voi mennä ulos yli 10 asteen pakkasessa.
Nyt olen hoitanut laserilla viikon ajan kaksi kertaa päivässä em. kohtia ja huomannut, että kiputuntemukset helpottavat.

Olen antanut myös tuttavani kokeilla laseria. Hän on hoitanut särkevää lonkkaansa kolmen viikon ajan, ja saanut siitä apua. Nyt hän voi jo kulkea ilman keppiä. Ystäväni ovat käyttänet laseria myös kiputiloihin polvissa, nilkoissa ja käsivarsissa.
B-Cure Laser on osoittautunut minulle todella hyväksi hoitomuodoksi. Suosittelen.”

Anna-Maija Hiitola, Vihti

MYYNTI JA MAAHANTUONTI
Terveystekniikka Valko Oy
2615138-4

TOIMISTO/ INFO
VERKKOKAUPPA
info@terveystekniikka.fi
045 609 9000

Kaikki edustamme laitteet ovat CE-merkittyjä ja vaatimusten mukaisia. Laitepaketeissa on suomen- ja ruotsinkieliset käyttö- ja huolto-ohjeet. 

Noudatamme henkilötietojen käsittelyssä yleistä tietosuoja-asetusta EU 2016/679 ja kansallista tietosuojalakia 1050/2018.

EroonKivusta.Fi ohjattu kivun itsehoitopiste

Terveystekniikka Valko Oy:n toteuttama konsepti, jossa asiakas saa halutessaan kokeilla kivunhoitoon tarkoitettuja tieteellisesti hyväksyttyjä ja turvallisia terapialaitteita. Itsehoitopisteessä asiakasta neuvotaan yrityksen edustamien tuotteiden käytössä, sekä valistetaan mahdollisista käyttörajoituksista ja kontraindikaatioista. Halutessa asiakas voi ostaa laitteita kotikäyttöön.

Kaikki tilassa esillä olevat tuotteet ovat teholtaan laajasti tutkittuja ja todistettuja, sekä CE merkittyjä. Mahdolliset kontraindikaatiot tai käyttörajoitteet tuodaan asiakkaan tietoon ennen käyttöä..

Vieritä ylös

B-Cure Laser kivunlievitykseen

Sain laserilla apua 5 kuukautta vaivanneen tenniskyynärpään hoidossa. B-Cure antoi yli 80% kivunlievityksen heti ensimmäisellä 6 minuutin kokeilukerralla. Uskomatonta! Ostin laitteen heti ja hoitovaste oli erinomainen myös kipuilevassa polvivammassakin. Suosittelen!

Hannu Eloranta, golfaaja

Jätä meille tietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä!

  • Suojaamme henkilötietosi. Jättämällä yhteystietosi suostut siihen, että Terveystekniikka tallentaa ne ja saa luvan olla sinuun s-postitse tai puhelimitse yhteydessä.