Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kegel8 inkontinenssin hoitoon

AMMATTILAISTEN SUOSITTELEMA!

Kegel8 inkontinenssinhoitolaitteet on kliinisesti tutkittuja tehokkaita lantionpohjan lihaksia vahvistavia sähköstimulaattoreita, joita myös ammattilaiset kuten lantion alueen fysioterapeutit käyttävät apuvälineenä työssään. Laitteeseen liittyy sekä sisäinen elektrodi että iholle asetettavat pintaelektrodit. Kegel8 toimii niin virtsarakon kuin suolenkin inkontinenssivaivoihin, mutta myös kivunlievitykseen. Laitteessa on useita valmiita ohjelmia ja myös muistipaikkoja ammattilaisen suunnittelemille ohjelmille.

Kuten kaikki kehon lihakset, myös lantionpohja tarvitsee stimulointia ja voimistamista pysyäkseen kunnossa. Vahvat lantionpohjan lihakset pystyvät hallitsemaan paremmin virtsarakon toimintaa sekä vahvistavat nautintoa yhdynnän aikana. Joka kolmas nainen kärsii jonkin muotoisesta virtsankarkailusta elämänsä aikana. Vaiva voi alkaa yllättäen, mutta yleisimmin synnytyksen jälkeen. Myös miehillä inkontinessi on iän myötä yleistyvä vaiva. Sähköstimuloinnista on miehille myös apua erektio-ongelmiin.

Laitepaketti sisältää

  • Kegel8-laitteen
  • sisäelektrodin(vagina tai anus)
  • 4 kpl ihoelektrodeja
  • 2 sähköjohtoa
  • 9V pariston
  • suomenkielisen käyttöohjeen

Myös muita elektrodeja on saatavilla lisävarusteena. Niitä voi tiedustella suoraan meiltä.

Tutustu Terveenä-sivuston artikkeliin "Huomio alakertaan", missä fysioterapeutti ja seksuaalineuvoja Miia Silventoinen antaa ohjeita lantionpohjanlihasten harjoitteluun »

Sensatone on toinen inkontinenssilaitemallimme. Se on yksinkertaisempi yksikanavainen laite, missä on neljä valmista ohjelmaa ja tehon säätö. Tutustu tästä »

Tilaa Terveystekniikan verkkokaupasta
Kegel8 naisille »

Kegel8 miehille »

Kegel8 Ultra 20 naisille

Kegel8-hoitolaitteen esittely

Kegel8 - Näin pääset alkuun