Terveystekniikka

SensaTONE MEN – TENS-LAITE

Helppokäyttöinen TENS-sähköstimulaattori miehille lantionpohjanlihasten vahvistamiseen. Laite sopii inkontinenssin, eli virtsan/ulostekarkailun lopettamiseksi, sekä erektio-ongelmien vähentämiseksi.

110,00 

Katja, sairaanhoitaja
”Otin Sensatonen käyttöön vähän kolmannen lapsen syntymän jälkeen, kun minulla oli aiempia kertoja pahempana virtsankarkailu. Olen käyttänyt laitetta lähes päivittäin ja se on todellakin auttanut. Sähkö auttaa myös verenkiertoon ja hermoston tuntoherkkyyteen. Jumppa on hyvä lisä, mutta se ei tunnu olevan riittävä apu. Voin todella suositella laitetta. ”

Leena, toimistotyöntekijä
”Ensimmäisen lapsen saatuani tuntui siltä, että pelkkä jumppa ei riitä palautumaan alatiesynnytyksestä. Kuulin Sensatonesta ja tilasin sen heti. Verenkierto ja lihakset palautuivat ennätysvauhtia. Hermostokin tuntuu elpyneen jopa herkemmäksi kuin aiemmin ;)”

Helena, 43v., hoitoalan ammattilainen
“Virtsankarkailu on nolostuttava vaiva. Minulle se tuli pikku pikkuhiljaa lisääntyen ja halusin tehdä jotain ennen kuin oireet vielä pahenisivat. Etsin tietoa netistä ja kävin myös fysioterapeutilla. Sain neuvoksi lantiopohjanlihasten jumppaohjeita. Hektisen arjen keskellä jumppaaminen kuitenkin helposti unohtuu, enkä kokenut siitä riittävää apuakaan.

Työkaverini suositteli minulle Sentatonea ja päätin kokeilla, koska tarvitsin apua kuntoutumiseen. Suunnittelin laitteen käytön niin, että aina nukkumaan mennessä asennan sen paikalleen. Kun tämä tulee tehtyä joka päivä samaan aikaan, muodostuu laitteen käyttö helposti rutiiniksi. Sensatone on yöpöytäni laatikossa, mutta se on myös tarvittaessa kätevä ottaa mukaan.

Sensatonen käyttö oli minulle alusta alkaen helppoa. Laitteesta saa valittua itselle sopivimman ohjelman sekä tehon. Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset, mikä helpotti laitteen käyttöön aloittamista. Olen käyttänyt Sensatonea pari kuukautta päivittäin ja nyt alkavat tulokset näkyä ja tuntua. Vaikka tämä on vaatinut aikaa ja kärsivällisyyttä, niin on paljon parempi vaihtoehto kuntouttaa lantionpohjanlihaksia Sensatonella, kuin joutua leikkaukseen muutaman vuoden päästä! ”

Pakkaus sisältää:

  • Sensatone laitteen, vagina elektrodin, liitosjohdon ja geelin
  • Takuu 1 vuosi

SensaTONE Man käyttöohje suomeksi (PDF)
SensaTONE men käyttöohje 2019-03

TENS Hermostimulaatioterapia

TENS-laitteet pystyvät tarjoamaan sekä naisille että miehille merkittävää apua lantionpohjan lihaksiin tutustumisessa ja lihasten supistumisen tunteen tunnistamisessa. Lantionpohjan harjoittaminen sähköisen stimulaation (PFE-laitteiden) avulla tarjoaa ei-invasiivisen tavan aktivoida lihaksia huomaamattoman vagina- tai anuselektrodin tai ihoon kiinnitettävien elektrodien välityksellä. Elektrodit kiinnitetään lähelle lantionpohjan lihaksia ohjaavaa hermoa. Virta kulkee lihaksia hallitsevia hermoja pitkin ja saa lihakset supistumaan. EMS-hoito siis aktivoi lihaksen keinotekoisesti, auttaen sinua kehittämään lihasten itsenäistä hallintaa. Nämä supistukset harjoittavat lihaksia ja kasvattavat lihasten voimaa ja kestävyyttä, jos laitetta käytetään säännöllisesti (kuten muukin harjoittelu).

 

Programme

Display

Output Frequency/Duration

Urge

A

5Hz / 3 mins; 10Hz / 5 mins; 15Hz / 5 mins; 20Hz / 5 mins; 15Hz / 5 mins; 10Hz / 5 mins; 5Hz / 2mins

Total time = 30 mins

Stress

B

10Hz / 5 mins; 35Hz / 5 mins; 50Hz / 10mins; 35Hz / 5mins; 10Hz / 5mins

Total time = 30 mins

Mixed

C

10Hz / 5mins; 20Hz / 5 mins; 30Hz / 5 mins; 40Hz / 5mins; 50Hz / 5mins; 40Hz / 5mins; 30Hz / 5mins; 20Hz / 5mins; 10Hz / 5mins

Total time = 45 mins

After Care

D

Freq. Modulation

Frequency increases from 2 Hz to 10 Hz in 4 secs.

and then back to 2Hz in another 4 secs.

Total cycle = 8 secs Total time = 45 mins

Output Channel

Single Channel

Output Waveform

Bi-phasic rectangular

Output Voltage

0-40V adjustable in 14 steps across a 500 ohm load

Output Intensity

0-80mA adjustable in 14 steps across a 500 ohm load

Automatic Power Off

5 minutes

Battery

2 x 1.5v AAA Batteries

Battery Low Detect

2.2V±0.1V

Vieritä ylös