Terveystekniikka

PHONESOAP 3.0. – PUHELIMEN JA PIENVÄLINEIDEN DESINFIOINTIIN

PhoneSoap tuhoaa esineiden pinnalta bakteerit, virukset ja muut mikrobit muutamassa minuutissa. Desinfiointiteho perustuu UV-C säteisiin, joka eivät vahingoita desinfioitavia esineitä. Phonesoapilla voi desinfioida kaikki sen sisään mahtuvat esineet. Laitteen rakenteen ansiosta esine desinfioituu joka suunnasta kertakäytöllä.

139,00 

Aseta puhelimesi tai muu PhoneSoap laitteeseen mahtuva desinfiointia kaipaava esine laitteeseen ja sulje kansi.
Kannen sulkeuduttua PhoneSoap-laitteen UV-C lamput syttyvät ja desinfiointitoimenpide alkaa. Tästä indikoi myös sininen merkkivalo laitteen kannessa.
Kun desinfiointi on valmis muutaman minuutin kuluttua, sininen valo sammuu ja voit ottaa desinfioidun laitteen heti käyttöön.
PhoneSoap-laite desinfioi esineen kerralla joka puolelta, joten kertakäsittely riittää.

Phonesoap käyttöohje_bruksanvisning>>

Pakkaus sisältää

  • PhoneSoap 3.0 -laite, muuntaja, USB-johto, käyttöohje

UV- valo jaetaan kolmeen eri kategoriaan: UV-A, UV-B ja UV-C. Näistä UV-C on se aallonpituus, jolla on desinfioiva vaikutus.
UV-C on lyhyen aallonpituuden ultraviolettisäteilyä, joka on haitallista mikrobeille. 

UV-C hajottaa mikrobien DNA:n ja siten estää niiden toiminnan ja lisääntymisen. UV-C neutraloi myös antibiottiresistantteja superviruksia ja -bakteereja.

PhoneSoap laitteen teho perustuu UV-C valoon. Laitteessa on useita lamppuja ja heijastuspintoja eri puolilla laitetta, joilla varmistetaan täydellinen desinfiointi, eli kertakäsittely riittää.

Sisämitat (desinfiointialue) millimetreinä:
173 P X 95 L X 20 K

Ulkomitat millimetreinä:
216 P x 127 L X 44,8 K

UV-valot:
2x254nm UV-C lamput

Vieritä ylös