Terveystekniikka

Perfect Mama+

Edistyksellinen laite loppuraskauden selkäkipujen ja synnytyskipujen lääkkeettömään lievitykseen. Supistuksen ja ponnistuksen aikainen ”boost”-nappi. Laitteen avulla on mahdollista myös seurata synnytyksen etenemistä, supistusten kestoa ja tiheyttä, sekä tarkastella koko synnytyksen pituutta ensimmäisen supistuksen alkamisesta vauvan syntymään. Lisäksi maidoneritystä stimuloivat rintaelektrodit.

119,00 

Tuotetunnus (SKU): 205 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas raskauden aikaisen ja jälkeisen selkäkivun, sekäk synnytyskipuen lievittämiseen. 
Erikoiselektrodien avulla laitteella voi myös auttaa maidoneritystä.

NOPEA JA HELPPO HOITO
TENS terapialla on välitön kipualievittävä vaikutus. Langalliset elektrodit pysyvät hyvin paikallaan myös liikkumisen ja synnytyksen aikana. Synnytyskipujen lievittämiseksi BOOST nappi.

TODISTETUSTI TEHOKAS
TENS-teknologia on laajalti tunnustettu hermostimuloinnissa.

 

 

 

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen ja non-invasiivinen hoitomuoto. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia.

Lue tästä HyväTerveys lehden artikkeli>> 

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

TENS teknologialla on käyttörajoitteita. Tutustu niihin käyttöohjeista ennen laitteen käyttöä.

Hilla-Maria Tennberg, Sairaanhoitaja

Minulla on ollut nyt noin viikon päivät TENS laite käytössäni ja se on auttanut loppuraskauden kolotuksiin huomattavasti! Käytän sitä joka ilta ennen nukkumaan menoa alaselkään ja sen ansiosta saan paljon paremmin nukuttua. Pari iltaa sitten jätin käyttämättä, kun olin juuri rasvannut ihoni perusteellisesti ja sitten nukuinkin yön taas paljon huonommin. 

Ella Kivi, Lohja

Sain Mama Tens + lahjaksi minulle järjestetyillä baby- shower kutsuilla ystävältäni, joka oli käyttänyt samanlaista laitetta omassa synnytyksessään ja hyvä lahja olikin. Laitetta oli helppo käyttää, suomenkieliset ohjeet olivat selkeät ja selkään laitettavat elektrodit pysyivät hyvin kiinni ihossa.

Supistusten  alussa riitti hieman vaimeampi teho selättämään supistuskivut, mutta synnytyksen edetessä laiton lisää voimakkuutta laitteessa olevan ”buust” nappulan kautta  ja pärjäsin todella hienosti. Mama Tens+ oli tukenani ja auttoi minua synnytyksen alkuvaiheessa niin hyvin, etten juurikaan tarvinnut lääkkeellistä  kivunlievitystä.

Voin lämpimästi suositella Mama Tens +  laitetta jokaiselle synnyttäjälle, niin ensisynnyttäjälle- kuin uudelleensynnyttäjällekin. Itse olin ensisynnyttäjä ja voin sanoa, että sain supistuskipuihin suuremman avun, kuin olisin uskonutkaan!

Pakkaus sisältää:

1 x perfect mama + -laite, kivunlievitykseen synnytyksen aikana
 4 x 50 x 100 mm elektrodit kiinteillä johdoilla (E-CM50100-PM)
 4 x rinta elektrodeja(E-CMR60130)
 2 x yhdistävä johto (L-CPT)
 2 x AA 1.5V alkaliparistot
 1 x irrotettava vyöpidike
 1 x kaulanauha

Laitteella on 1 vuoden takuu

 

TENS Hermostimulaatioterapia

TENS hermostimulaatioterapia perustuu ihon kautta tapahtuvaan sähköiseen stimulaatioon. Menetelmässä hermoihin lähetetään sähköimpulsseja estämään tuntemusten välittymisen aivoille.

TENS terapia kivun lievittämisessä
TENS terapialaitteiden tuottamat sähköimpulssit ohittavat selkäytimessä hermoradat, jotka välittävät kiputuntemuksen aivoille. Impulssit eivät ainoastaan estä aivoille lähteviä kipuviestejä, vaan myös vapauttavat elimistöön hyvänolon tunnetta lisäävää endorfiinia. Lisäksi se vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja virkistää oloa.

Terapia kohdistetaan suoraan kipeälle alueelle, kuten selkään, hartiaseudulle, polveen tai olkapäähän. Hermostimulaatioterapialla on saatu hyviä tuloksia nivel-, lihas-, hermo- ja kuukautiskipujen hoidossa.

TENS hermostimulaatioterapia lievittää kipua, mutta ei poista sen aiheuttajaa.

ks. Käyttöohjeet

Vieritä ylös