Terveystekniikka

iTouch Sure TENS-laite

Helppokäyttöinen TENS-sähköstimulaattori lantionpohjan lihasten vahvistamiseen inkontinenssin eli virtsa/ulostekarkailun lopettamiseksi, sekä seksuaalisen suorituskyvyn vahvistamiseksi.

98,00 

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas lantionpohjanlihasten vahvistamiseen.

HELPPOKÄYTTÖINEN
4 selkeää automaattiohjelmaa.

Helppo portaittainen tehonsäätö nappia painamalla. Laite sammuu kun ohjelma loppuu.

Voi käyttää missä vain, milloin vain.

TODISTETUSTI TEHOKAS
TENS-sähköimpulssi-teknologia on todettu tehokkaaksi lihasten vahvistamisessa. 

 

 

 

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto.  Oikein käytettynä se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia.

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

TENS teknologialla on käyttörajoitteita. Tutustu niihin käyttöohjeista ennen laitteen käyttöä.

Katja, sairaanhoitaja
”Otin tens-laitteen käyttöön vähän kolmannen lapsen syntymän jälkeen, kun minulla oli aiempia kertoja pahempana virtsankarkailu. Olen käyttänyt laitetta lähes päivittäin ja se on todellakin auttanut. Sähkö auttaa myös verenkiertoon ja hermoston tuntoherkkyyteen. Jumppa on hyvä lisä, mutta se ei tunnu olevan riittävä apu. Voin todella suositella laitetta. ”

Leena, toimistotyöntekijä
”Ensimmäisen lapsen saatuani tuntui siltä, että pelkkä jumppa ei riitä palautumaan alatiesynnytyksestä. Kuulin laitteesta ja tilasin sen heti. Verenkierto ja lihakset palautuivat ennätysvauhtia. Hermostokin tuntuu elpyneen jopa herkemmäksi kuin aiemmin ;)”

Helena, 43v., hoitoalan ammattilainen
“Virtsankarkailu on nolostuttava vaiva. Minulle se tuli pikku pikkuhiljaa lisääntyen ja halusin tehdä jotain ennen kuin oireet vielä pahenisivat. Etsin tietoa netistä ja kävin myös fysioterapeutilla. Sain neuvoksi lantiopohjanlihasten jumppaohjeita. Hektisen arjen keskellä jumppaaminen kuitenkin helposti unohtuu, enkä kokenut siitä riittävää apuakaan.

Työkaverini suositteli minulle tens-laitetta ja päätin kokeilla, koska tarvitsin apua kuntoutumiseen. Suunnittelin laitteen käytön niin, että aina nukkumaan mennessä asennan sen paikalleen. Kun tämä tulee tehtyä joka päivä samaan aikaan, muodostuu laitteen käyttö helposti rutiiniksi. Laite on yöpöytäni laatikossa, mutta se on myös tarvittaessa kätevä ottaa mukaan.

Tens-laitteen käyttö oli minulle alusta alkaen helppoa. Laitteesta saa valittua itselle sopivimman ohjelman sekä tehon. Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset, mikä helpotti laitteen käyttöön aloittamista. Olen käyttänyt laitetta pari kuukautta päivittäin ja nyt alkavat tulokset näkyä ja tuntua. Vaikka tämä on vaatinut aikaa ja kärsivällisyyttä, niin on paljon parempi vaihtoehto kuntouttaa lantionpohjanlihaksia näin, kuin joutua leikkaukseen muutaman vuoden päästä!

Pakkaus sisältää:

  • iTouch Sure laitteen, vagina elektrodin ja liitosjohdon 
  • Suomen- ja ruotsinkieliset ohjeet
  • Takuu 1 vuosi

iTouch Sure käyttöohje suomeksi ja ruotsiksi (PDF)
iTouch sure SE FI

TENS Hermostimulaatioterapia

TENS-laitteet pystyvät tarjoamaan sekä naisille että miehille merkittävää apua lantionpohjan lihaksiin tutustumisessa ja lihasten supistumisen tunteen tunnistamisessa. Lantionpohjan harjoittaminen sähköisen stimulaation (PFE-laitteiden) avulla tarjoaa ei-invasiivisen tavan aktivoida lihaksia huomaamattoman emätinelektrodin tai ihoon kiinnitettävien elektrodien välityksellä. Elektrodit kiinnitetään lähelle lantionpohjan lihaksia ohjaavaa hermoa. Virta kulkee lihaksia hallitsevia hermoja pitkin ja saa lihakset supistumaan. EMS-hoito siis aktivoi lihaksen keinotekoisesti, auttaen sinua kehittämään lihasten itsenäistä hallintaa. Nämä supistukset harjoittavat lihaksia ja kasvattavat lihasten voimaa ja kestävyyttä, jos laitetta käytetään säännöllisesti (kuten muukin harjoittelu).

Katso käyttöohjeista

Vieritä ylös