Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

iTENS paikallisen kivun lievitykseen

TENS-hoitoa täysin uudella tavalla. Takaa helpon käytön huomaamattomasti paikasta ja ajasta riippumatta. Elektrodi asetetaan kipeälle kohdalle ja impulssien vahvuutta hallinnoidaan puhelimeen asennettavan ohjelma avulla langattomasti. Itse, omien tuntemusten mukaisesti säätämällä varmistetaan myös mukava, kivuton käyttökokemus.

Hoitotermi TENS on lyhenne sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (ihon kautta tapahtuva sähköinen hermostimulaatio).

Sähköstimulaatiomenetelmää käytetään laajalti sairaaloissa ja lääkäreiden, erityisesti urheilulääkäreiden vastaanotoilla. Lihasrentouttaja lähettää heikkoja, pientaajuisia sykäyksiä, jotka aktivoivat kehon omia kipua lievittäviä mekanismeja. Verenkierto paranee, lihakset rentoutuvat ja olo virkistyy.

TENS on oikein käytettynä turvallinen hoitomenetelmä, joka soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön, sillä sen sähkövirran tehokkuus on alhainen. Laitetta voidaan käyttää aina, kun tarvitaan kivunlievitystä tai lihasten rentoutusta ja sitä voi käyttää niin usein kuin tarvitsee. Sähköhoito on erittäin tehokasta ja se on hyvin yleisesti käytetty hoitomuoto mm. kipupoliklinikoilla.

Kivunlievityshoidot eivät kuitenkaan aina hoida kivun syytä, vaan tähän tarkoitukseen soveltuu paremmin B-Cure Laser-laitteemme » , joka nimenomaan keskittyy kivun lähteen ja tulehdusten hoitamiseen.