Terveystekniikka

Innovaatioita ammattilaisille

Resursseja säästävää, tehokasta hoitotyötä
ammattilaiset

Laitteita äitiysneuvontaan

TENS terapialla apua raskauden ja synnytyksen aikaiseen kipuun

Luonnonmukaisella TENS teknologialla voi hoitaa raskauden aikaista päänsärkyä, pahoinvointia ja lihaskipua turvallisesti, ilman sivuvaikutuksia. Sama teknologia on myös lääkkeetön vaihtoehto synnytyskipuihin. TENS hermostimulaatioteknologia vaikuttaa hermoston kautta häiriten niin kipu-, kuin pahoinvointi-impulssien kulkua aivoihin, vähentäen näitä tuntemuksia.

Mahdollista synnytyksen jälkeistä lantionpohjanlihasten heikkoutta voidaan hoitaa stimuloimalla lihaksia TENS teknologialla. Hoidon aloitusta suositellaan kuitenkin aikaisintaan 3 kk synnytyksen jälkeen. Lantionpohjanlihaksia vahvistamalla voi kontrolloida virtsankarkailua sekä parantaa naisen seksuaalista tuntoherkkyyttä.

EmeTERM

Emeterm pahoinvointirannekkeen toimivuudesta raskauspahoinvointiin on sekä tutkimuksia, että hyvää palautetta. Laite on huomaamaton ja helppo käyttää.

HeadaTERM

HeadaTerm migreenipanta lieventää päänsärkyä ja migreeniä. Kiputuntemusten lieventämisen lisäksi se myös toimii todistetusti ennaltaehkäisevästi nostaen luonnollista kipukynnystä joka käyttökerran jälkeen.  

Paingone Easy

Paingone Easy soveltuu selkäkipujen lieventämiseksi. Helppokäyttöistä, langatonta kipusiipeä voi käyttää huomaamattomasti, vaikka olisi liikkeessä. Valittavissa on 3 eri ohjelmaa ja teho säädettävissä kivun mukaan. 

Perfect Mama +

Edistyksellinen laite loppuraskauden selkäkipujen ja synnytyskipujen lääkkeettömään lievitykseen. Supistuksen ja ponnistuksen aikainen ”boost”-nappi on äidin käytössä, jolloin kivunlievitys on helppo ajoittaa oikein. Laitteen avulla on mahdollista myös seurata synnytyksen etenemistä, supistusten kestoa ja tiheyttä, sekä tarkastella koko synnytyksen pituutta ensimmäisen supistuksen alkamisesta vauvan syntymään. Lisäksi saa maidon eritystä stimuloivat rintaelektrodit.

TENS-sähköimpulssiterapia

Synnytyksen jälkeiseen lantionpohjanlihasten vahvistamiseen. iTouch ja Kegel8 lantionpohjanlihasten sähköstimulaatiolaitteet soveltuvat virtsa/uloste inkontinenssin hoitoon osastolla tai kotona.

KÄYTTÖTARKOITUS
TENS hermostimulaatioterapia on lääkkeetön vaihtoehto kivunlievittämiseen ja pahoinvoinnin estämiseen.

NOPEA JA HELPPO HOITO
Langattomat laitteet sopivat hoitoon missä ja milloin vain. Impulssien vahvuutta voi helposti säätää päivän aikana tarpeen mukaan.

TODISTETUSTI TEHOKAS
TENS teknologia on laajalti tunnustettu hermostimuloinnissa.

 

 

 

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen ja non-invasiivinen hoitomuoto. Se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia.

Easy_and_safe

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

TENS teknologialla on käyttörajoitteita. Tutustu niihin käyttöohjeista ennen laitteen käyttöä.

TENS-terapian tehosta on julkaistu mm. seuraavia tutkimuksia

Vieritä ylös

Pyydä esittelyä tai tarjousta: Sanna Selenius 0400 490 610