Terveystekniikka

Innovaatioita ammattilaisille

Resursseja säästävää, tehokasta hoitotyötä
ammattilaiset

Digitaalinen Stetoskooppi

Helpottamaan auskultointia, seurantaa ja etätyöskentelyä

EKOCORE digitaalinen stetoskooppi

Perinteisen ja digitaalisen stetoskoopin yhdistelmä

  • jopa 40x äänenvoimakkuuden säätö
  • auskultoinnin nauhoittaminen
  • ajantasainen live – jakaminen
  • nauhoitteen uudelleen kuuntelu ja jakaminen
  • helppokäyttöiset käyttöliittymät älylaitteille (puhelin, tabletti, tietokone)

 

angled_core_and_phone_2048px

Eko Core -stetoskooppi

Helppokäyttöisyytensä ja monipuolisuutensa vuoksi kiitelty digitaalinen EkoCore stetoskooppi auskultoinnin avuksi. Jopa 40x äänenvahvistus helpottaa diagnoosin tekoa.

CORE lähetinosa

Eko Coren voi hankkia joko kokonaispakettina tai ostaa vain Eko Core -lähetinosa ja liittää se omaan stetoskooppiisi. Näin voit päivittää oman stetoskooppisi nykyaikaiseksi elektroniseksi stetoskoopiksi. Eko Core -lähetinosa on asennettavissa yleisimpiin stetoskooppimalleihin.

HELPPO KÄYTTÖINEN
Muunto analogisesta digitaaliseen vain nappia painamalla. 

Automaattinen yhteydenotto aktivoituun aplikaatioon. 

TUTKITUSTI LUOTETTAVA
Laite on CE merkitty ja käyttöliittymät noudattavat tietoturva-asetuksia.

 

Natural_healing

KUSTANNUSTEHOKAS
Äänenvoimakkuuden säätö helpottaa kuulemista hankalissakin tilanteissa. Auskultointituloksen nauhoitus helpottaa potilaan tilan seurantaa.

Easy_and_safe

PAIKASTA RIIPPUMATON
Toinen mielipide etänä. Helpot käyttöliittymät takaavat helpon ja nopean auskultointituloksen jakamisen tarvittaessa. 

Eko Core -aineistot

Lääkäri Henna Laaksoharju, Terveystalo Julkiset palvelut

EkoCore digitaalisen stetoskoopin käyttäminen nopeuttaa ja helpottaa työtäni päivystyksissä. Käyttäminen on helppoa eikä tarvitse koulutuksia. Ekocore stetoskooppien avulla saan hiljaiset sydän- hengitys- sekä suoliäänet vahvistettua. Halutessani voin lähettää bluetoothilla auskultaatioäänet puhelimeeni kuunneltavaksi ja visuaalisesti tarkasteltavaksi, jolloin lapsen itkun aiheuttama häiriö vähenee.

Eräältä ylävatsakipuiselta potilaaltani löysin ekocoren avulla keuhkoauskultaatiossa aortan dissekaatiosta aiheutuneen sivuäänen ja potilas pääsi ajoissa hoitoon.

Käytän ekocore stetoskooppiani päivittäin, ja olen tyytyväinen stetoskooppiini ja siksi uskallan suositella sitä sinullekin.

Vieritä ylös

Pyydä esittelyä tai tarjousta: Hannele Kuoppala 0400 565 253 tai jätä tästä yhteydenottopyyntö!

B-Cure Laser kivunlievitykseen

Lääkintälaserterapialla parannetaan kivun lähde
Lääkintälaserterapia vaikuttaa ihon alla solutasolla parantaen tehokkaasti tulehduksia, kudosvaurioita ja lievittäen kipua.Hoito ei vahingoita eikä kuumenna ihoa tai kudosta. Terapialla ei ole vasta-aiheita, eikä siitä voi saada yliannostusta. Hoitoalan ammattilaiset käyttävät tätä kliinisillä tutkimuksillakin todistettua lääkintälaserterapiaa vaikeiden haavojen ja nivelkipujen hoitoon vakuuttavin tuloksin. Terapiaa suositellaan kudosvaurioiden hoitoon Suomen kansallisissa Käypä hoito-suosituksissa.

“Sain laserilla apua 5 kuukautta vaivanneen tenniskyynärpään hoidossa. B-Cure antoi yli 80% kivunlievityksen heti ensimmäisellä 6 minuutin kokeilukerralla. Uskomatonta! Ostin laitteen heti ja hoitovaste oli erinomainen myös kipuilevassa polvivammassakin. Suosittelen!”

Hannu Eloranta, golfaaja