Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HySpray tehopuhdistukseen

HySprayn avulla voidaan huonetilan pinnat ja ilma desinfioida helposti ja nopeasti. Laitteen teho perustuu vetyperoksidiin, jota laitteen avulla puhalletaan huonetilaan. Käsittely on nopea ja jo reilun tunnin kuluttua käsittelystä huone voidaan ottaa uudelleen käyttöön.

HySpray tehoaa tutkitusti mm. seuraaviin mikrobeihin: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli EHEC, Aspergillus niger, Clostridium difficile, Penicillium SPP, Norovirus, Bacillus Stearothermophilus.

Laite soveltuu hyvin puhdastilojen desinfiointiin, sillä puhdistustulos voidaan myös mitata Hycontrol mittalaitteella ja mittaustulokset jäävät laitteen muistiin. Mittalaitteen tiedoista saadaan tulostettua tarkka puhdistusraportti, jolla voidaan todentaa tilan ilman ja pintojen olleen desinfioitu kyseisenä ajankohtana.

HySprayllä voidaan tehdä myös sisäilmaongelmatiloissa ensipuhdistus tai homekorjauksen jälkeinen tehopuhdistus. Laitteen avulla voidaan tarvittaessa tehdä kaksi erillistä käsittelyä, joista toinen tuhoaa mikrobit ja toinen poistaa hajut.

Jatkuvasti puhtaat sisätilat

HySpray-tehopuhdistuksen jälkeen voidaan huoneeseen laittaa ylläpitäväksi laitteeksi Medairin Aerte AD-laite, joka on tarkoitettu käytettäväksi jatkuvasti sisätiloissa.

OHJEET JA ESITTEET