Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HeadaTerm-migreenipanta

Lääkkeetön vaihtoehto migreenin ja päänsäryn hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

HeadaTerm on sähköterapiahoitolaite, jonka teho perustuu otsan alueelle kohdistettuihin sähköimpulsseihin. Impulssit vähentävät välittömästi päänseudun lihasten kireyttä ja vaikuttavat tehokkaasti otsan hermojen välittämiin kipusignaaleihin. Hoidon aikana kehon oma endorfiinituotanto lisääntyy ja nostaa samalla kipukynnystä. HeadaTerm sähköterapiahoitolaitteen säännöllisellä käytöllä on todistetusti saavutettu migreeniä ja päänsärkyjä ennaltaehkäisevä vaikutus. Hoidon on todettu auttavan myös unettomuuteen, kasvojen alueen kipuihin ja masennukseen. Sähköhoito on yleisesti käytetty hoitomuoto mm. kipupoliklinikoilla.

HeadaTerm-migreenipannan löydät hyvin varustelluista apteekeista.

Pieni ja helppokäyttöinen

Pienen kokonsa ja kätevän pakkauksensa vuoksi HeadaTerm-hoitolaite kulkee mukavasti mukana. Laite kiinnitetään otsalle ihoystävällisillä geelityynyillä ja se käynnistetään nappia painamalla. Ennalta ohjelmoitu hoito-ohjelma kestää 20 minuuttia. Hoitokertoja suositellaan vain yksi päivässä. Laitteen akku kestää 21 hoitokertaa, jonka jälkeen se hävitetään elektroniikkajätteenä. Uusi ladattava laitemalli on tulossa myyntiin ensi vuoden aikana.

HeadaTerm-hoito tuntuu monesta kipukroonikosta miellyttävältä ja rentouttavalta. Osa kuitenkin kokee hoidon ensimmäisillä hoitokerroilla epämiellyttävänä. Hoidon teho kannattaakin pysäyttää tasolle, joka tuntuu itsestä mukavalta.

Tutkimuksissa hyvät tulokset

Julkaistussa kliinisessä tutkimuksessa seurattiin STS-laitteen käytön vaikutuksia 67 migreenistä kärsivän henkilön migreeni ja muiden päänsärkyjen toistuvuudessa, kestossa ja vahvuudessa. Tutkimusryhmän henkilöt käyttivät laitetta 20 minuuttia päivittäin kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen rekisteröitiin selkeät erot verrokkiryhmään nähden. Tutkimukseen osallistuneiden migreenikohtaukset vähenivät 54% ja särkylääkkeiden tarve 75%.

(Schoenen J, Vandersmissen B, Jeangette S. Migraine prevention with a supraorbital trans-cutaneous stimulator: a randomized controlled trial. Neurology. 2013 Feb 19;80(8):697-704.)

Turkulainen Tomi Varho on käyttänyt HeadaTerm-sähköterapialaitetta päivittäin kolme viikkoa:
"- - olen voinut korvata sen käytöllä lähes kokonaan kalliit migreenikohtauslääkkeet. Yhden migreenipannan hinnalla saa vain kolme kohtauslääkettä, kun pantaa voi käyttää yhteensä 21 kertaa. 20 minuutin hoito vie kivun pois ja rentouttaa, mutta mikä parasta olen huomannut hoitojen toimivan ennaltaehkäisevästi."

Laitteen käyttörajoitteet ja vasta-aiheet

HeadaTerm hoitolaitetta ei suositella käytettäväksi, jos

 • kärsit akuutista tulehdustilasta, rytmihäiriöistä tai epilepsiasta
 • sinulla on sydämentahdistin tai metalli-implantteja.
 • sinulla on todettu kallonsisäisiä- tai kasvojen vammoja, tulehduksia, kasvaimia tai
  verenvuotoa.
 • Laite on testattu vain aikuisilla. Alle 18 -vuotiaille ainoastaan lääkärin ohjeistuksen mukaan.

Lue koko kontraindikaatiolista käyttöohjeista seuraavan linkin alla.

 • Käyttöohjeet
 • Esitteet
 • Tutkimukset
 • Raportit
 • Referenssit

HeadaTerm-migreenipanta Tulevaisuuden Terveys&Hyvinvointi -lehdessä

Olemme mukana Tulevaisuuden Terveys&Hyvinvointi -lehdessä. Tutustu artikkeliin HeadaTerm-migreenipannasta sivulta 2: http://epaper.fi/read/4603/JIS5YB9u

Katso HeadaTerm-migreenipannan käyttöohje:

Katso HeadaTerm video (englanniksi)