Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HeadaTerm-migreenipanta

Lääkkeetön vaihtoehto migreenin ja päänsäryn hoitoon ja ennaltaehkäisyyn

HeadaTerm on sähköterapiahoitolaite, jonka teho perustuu otsan alueelle kohdistettuihin sähköimpulsseihin (TENS, Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation). Impulssit vähentävät välittömästi päänseudun lihasten kireyttä ja vaikuttavat tehokkaasti otsan hermojen välittämiin kipusignaaleihin. Hoidon aikana kehon oma endorfiinituotanto lisääntyy ja nostaa samalla kipukynnystä. HeadaTerm sähköterapiahoitolaitteen säännöllisellä käytöllä on todistetusti saavutettu migreeniä ja päänsärkyjä ennaltaehkäisevä vaikutus. Hoidon on todettu auttavan myös unettomuuteen, kasvojen alueen kipuihin ja masennukseen.

Farmasiaopiskelija Henna: "Hoito tuntuu uskomattoman hyvältä ja odotan aina malttamattomana seuraavaa hoitokertaa. :) Menen sohvalle lepäämään hoidon ajaksi ja rentoudun. Se hetki on päivän kohokohta! Pannan käytön aloittamisen jälkeen minulla on ollut ainoastaan yksi lääkettä vaatinut päänsärky..." Lue lisää »

HeadaTerm-migreenipannan löydät hyvin varustelluista apteekeista.

Pieni ja helppokäyttöinen

HeadaTerm-hoitolaite on pieni ja se kulkee mukavasti mukana omassa säilytyskotelossa. Laite kiinnitetään otsalle geelityynyillä, jotka eivät sisällä allergisoivia aineita. Yksi hoito-ohjelma kestää 20 minuuttia. Hoitoja suositellaan otettavaksi tarpeen mukaan, kuitenkin enintään kerran päivässä. Sähköimpulssien voimakkuus nousee tasaisesti ensimmäisten 5 minuutin aikana. Tehon nousu voidaan pysäyttää nappia painamalla ja hoito jatkuu valitulla voimakkuustasolla hoidon loppuun saakka. Laitteen akku kestää 21 hoitokertaa, jonka jälkeen se hävitetään elektroniikkajätteenä.

HeadaTerm-hoito tuntuu monesta kipukroonikosta miellyttävältä ja rentouttavalta. Osa kuitenkin kokee hoidon ensimmäisillä hoitokerroilla epämiellyttävänä. Hoidon teho kannattaakin pysäyttää tasolle, joka tuntuu itsestä mukavalta.

Tutkimuksissa hyvät tulokset

Julkaistussa kaksoisokkotutkimuksessa (N67) seurattiin STS‐laitteen käytön vaikuttavuutta migreenikohtausten esiintyvyyteen, kestoon ja kivun voimakkuuteen. Molemmat ryhmät käyttivät laitetta 20 minuuttia päivittäin kolmen kuukauden ajan. Tulokset ryhmien välillä olivat huomattavat. Hoitoa saaneiden migreenikohtaukset vähenivät 54% ja särkylääkkeiden tarve 75%. Laitteella ei havaittu olleen mitään haittavaikutuksia kummassakaan ryhmässä.

(Schoenen J, Vandersmissen B, Jeangette S. Migraine prevention with a supraorbital trans-cutaneous stimulator: a randomized controlled trial. Neurology. 2013 Feb 19;80(8):697-704.)

Turkulainen Tomi Varho on käyttänyt HeadaTerm-sähköterapialaitetta päivittäin kolme viikkoa:
"- - olen voinut korvata sen käytöllä lähes kokonaan kalliit migreenikohtauslääkkeet. Yhden migreenipannan hinnalla saa vain kolme kohtauslääkettä, kun pantaa voi käyttää yhteensä 21 kertaa. 20 minuutin hoito vie kivun pois ja rentouttaa, mutta mikä parasta olen huomannut hoitojen toimivan ennaltaehkäisevästi." Lue lisää »

Laitteen käyttörajoitteet ja vasta-aiheet

HeadaTerm hoitolaitetta ei suositella käytettäväksi, jos

 • kärsit akuutista tulehdustilasta, rytmihäiriöistä tai epilepsiasta
 • sinulla on sydämentahdistin tai metalli-implantteja.
 • sinulla on todettu kallonsisäisiä- tai kasvojen vammoja, tulehduksia, kasvaimia tai
  verenvuotoa.
 • Laite on testattu vain aikuisilla. Alle 18 -vuotiaille ainoastaan lääkärin ohjeistuksen mukaan.

Lue kaikki huomioitavat asiat käyttöohjeesta seuraavan linkin alla.

HeadaTerm on CE merkitty lääkinnällinen laite.


 • Käyttöohjeet
 • Esitteet
 • Tutkimukset
 • Raportit
 • Referenssit

HeadaTerm-migreenipanta Tulevaisuuden Terveys&Hyvinvointi -lehdessä

Olemme mukana Tulevaisuuden Terveys&Hyvinvointi -lehdessä. Tutustu artikkeliin HeadaTerm-migreenipannasta sivulta 2: http://epaper.fi/read/4603/JIS5YB9u

Katso HeadaTerm-migreenipannan käyttöohje:

Katso HeadaTerm video (englanniksi)