Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HeadaTerm - lääkkeetön vaihtoehto migreenin ja päänsäryn hoitoon

HeadaTerm on sähköterapiahoitolaite, jonka teho perustuu otsan alueelle kohdistettuihin sähköimpulsseihin vähentäen päänseudun lihasten kireyttä, vapauttaen seratoniinia ja vauhdittaen kehon luonnollista endorfiinituotantoa, sekä vaikuttaen otsan hermojen välittämiin kipuimpulsseihin. Näiden kolmen osa-alueen stimuloinnin on kliinisesti tutkittu vähentävän migreeniä ja jännityksestä, unettomuudesta tai stressistä aiheutuvaa päänsärkyä. Hoito auttaa myös unettomuuteen, kasvojen alueen kipuihin ja masennukseen.

Ennaltaehkäisevä vaikutus

HeadaTerm sähköterapiahoitolaitteen säännöllisellä käytöllä on todistetusti saavutettu migreeniä ja päänsärkyjä ennaltaehkäisevä vaikutus.

Pienen kokonsa ja kätevän pakkauksensa vuoksi HeadaTerm-hoitolaite kulkee mukavasti mukana. Laite kiinnitetään otsalle ihoystävällisillä geelityynyillä ja se käynnistetään nappia painamalla. Ennalta ohjelmoitu hoito-ohjelma kestää 20 minuuttia. Hoitokertoja suositellaan vain yksi päivässä. Laitteen akku kestää 21 hoitokertaa, jonka jälkeen se hävitetään elektroniikkajätteenä.

Julkaistussa kliinisessä tutkimuksessa seurattiin laitteen käytön vaikutuksia 67 migreenistä kärsivän henkilön migreeni ja muiden päänsärkyjen toistuvuudessa, kestossa ja vahvuudessa. Tutkimusryhmän henkilöt käyttivät laitetta 20 minuuttia päivittäin kolmen kuukauden ajan, jonka jälkeen rekisteröitiin selkeät erot verrokkiryhmään nähden. Tutkimukseen osallistuneiden migreenikohtaukset vähenivät 54% ja särkylääkkeiden tarve 75%.

(Schoenen J, Vandersmissen B, Jeangette S. Migraine prevention with a supraorbital trans-cutaneous stimulator: a randomized controlled trial. Neurology. 2013 Feb 19;80(8):697-704.)

HeadaTerm hoitolaitetta ei suositella käytettäväksi, jos

 • kärsit akuutista tulehdustilasta, rytmihäiriöistä tai epilepsiasta
 • sinulla on sydämentahdistin tai metalli-implantteja.
 • sinulla on todettu kallonsisäisiä- tai kasvojen vammoja, tulehduksia, kasvaimia tai
  verenvuotoa.
 • Laite on testattu vain aikuisilla. Alle 18 vuotiaille ainoastaan lääkärin ohjeistuksen mukaan.

Lue koko kontraindikaatiolista käyttöohjeista seuraavan linkin alla.

 • Käyttöohjeet
 • Esitteet
 • Tutkimukset
 • Raportit
 • Referenssit

Katso HeadaTerm video (englanniksi)