Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

EmeTerm referenssit

EmeTerm on upea lisä alkuraskauden pahoinvoinnin hoitoon. Kokemukseni mukaan laitteen käytön hyödyt ovat yksilöllisiä ja se auttaa hyvin etenkin kohtalaisessa pahoinvoinnissa. Laitteen käytön avulla toimintakyky säilyy myös alkuraskaudessa normaalimpana. Suosittelen mielelläni laitetta asiakkailleni yksityisessä äitiysneuvolassa ja meillä onkin aina laitteita tarjolla vuokrattaviksi. Olen itse tästä varsin innoissani, sillä ammattilaisenakin tuntee itsensä tämän asian edessä avuttomaksi, kun helpotuskeinoja on tarjota vain vähän.

Tässä linkki myös kirjoittamaani blogitekstiin, jonka yhteydessä oheinen EmeTermiin liittyvä kommentointi.
https://perhe-arte.fi/blog/alkuraskauden-pahoinvointi/


Maiju Starck

Toimitusjohtaja, Perhe-Arte
Kätilö ja sairaanhoitaja

Eeva Savela, apteekkari, Lohja

"Kärsin usein matkapahoinvoinnista, mikä on häirinnyt laivamatkojani hyvin herkästi. Päätin ennen 9 vuorokauden lomaristeilyä hankkia EmeTerm-pahoinvointirannekkeen, enkä ole katunut tuota päätöstä.
Ranneke antoi minulle mahdollisuuden nauttia lomastani. Pidin ranneketta koko ajan laivalla ollessani, enkä kokenut kertaakaan matkan aikana pientäkään pahoinvointia. Välillä laiva kyllä keikkui eippaastikin. Ranneke toimi matkalla loistavasti ja voin lämpimästi suositella sitä kaikille
matkapahoinvoinnista kärsiville."

Siirry tästä takaisin laitteen esittelysivulle » EmeTerm-pahoinvointiranneke