Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ensimmäinen noninvasiivinen CVP-mittari

Tällä hetkellä yleinen tapa mitata CVP on asettaa invasiivinen keskuslaskimokatetri. Keskuslaskimo-katetrin käyttöön liittyy kuitenkin erilaisia riskejä sekä komplikaatioita. Mesperen noninvasiivinen teknologia CVP:n mittaamiselle onkin erittäin tervetullut mittausvaihtoehto. Mespere mittalaite on kehitetty jatkuvaan CVP monitorointiin uudella modernilla ja turvallisella tekniikalla.

Mullistava läpimurto hemodynamiikan monitoroinnissa

Mespere laite käyttää lähi-infrapunaspektografiaa mittaamaan kehon hemodynamiikkaa ilman invasiivistä katetrointia. Iholle asetettavat sensorit kohdistavat lähi-infrapuna fotoneja kudosalueelle, missä on kaulalaskimon verisuonia ja määrittää takaisin heijastuvien hajafotonien avulla keskuslaskimopaineen.

CVP vastaa hyvin mihin tahansa muutoksiin, joita tapahtuu laskimoiden takaisinvirtauksessa ja sydämen tuotoksessa ja siksi se on vakiintunut tärkeäksi mittausvälineeksi muiden monitorointitekniikoiden ohella, jotta saadaan paremmin arvioitua potilaan hemodynaamista tilaa ja varmistuttua ajoissa oikeasta diagnoosista.

Käyttökohteet

Venus 2000 CVP mittalaite on tarkoitettu erityisesti:·

  • Ensiapuklinikoille
  • Tehohoitoyksiköihin
  • Pitkäaikaispotilaiden hoitoyksiköihin
  • Sydänyksikköihin

Nykyisellä katetrointimenetelmällä saadun mittaustuloksen tarkkuus on -0.1 ± 3.5 cmH2O2. Mespere VENUS 2000 CVP tarkkuus ja täsmällisyys on ± 1,35 cm H2O tai ± 1 mmHg ja onkin siis tarkempi kuin invasiivisesti käytetty CVP mittausmenetelmä.

Sydämen esikuormituksen ja nestevolyymitilanteen ymmärtäminen on tärkeä asia annettaessa tehokasta ensihoitoa useissa sairaustiloissa. Venus 2000 CVP pystyy arvioimaan edellä mainittuja asioita, luotettavasti ja tarkasti, jatkuvalla noninvasiivisella menetelmällä. Tämä tekninen läpimurto hemodynamiikan monitoroinnissa on suuri edistysaskel, joka poistaa monia haasteita nykyisin käytössä olevista monitorointimentelemistä.

Videolinkit (englanniksi)