Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Coolsense - nopea paikallispuudutuslaite

Coolsense on nopea ja yksinkertainen ihon paikallispuudutuslaite. Se tarjoaa täysin uudenlaisen kivunlievityksen injektioille ja pistoksille.

Puudutusvoiteen tilalle nopea ja helppokäyttöinen laite. Coolsenseä voidaan käyttää ennaltaehkäisemään neulanpiston aiheuttamaa kipua. Coolsensestä on saatu erinomaisia käyttökokemuksia myös kauneudenhoitoalan pistoskohtien puudutuksessa.

Taina Larsson, Cidesco-kosmetologi, sairaanhoitaja, Kauneus Skönhet Taina

Olen käyttänyt Coolsense paikallispuudutuslaitetta täyteainepistosten ja sokerointien yhteydessä ja todennut sen tähän tarpeeseen erinomaiseksi. Laitteen helppo ja nopea käyttö sopii ihanteellisesti näihin toimenpiteisiin ja asiakkaani ovat kiitelleet kivuttomia hoitoja. Pidän erityisesti siitä, että laite itse sisältää desinfiointigeelin ja paikallispuuduttamisen lisäksi voi laitetta hyödyntää jälkihoitoon esimerkiksi rauhoittamaan sokeroinnista ärsyyntynyttä ihoa tai vähentämään mahdollisia pistoksista johtuvia mustelmia ja turvotusta.”

Coolsense koostuu applikaattorista, jonka sisään on rakennettu lämpötilan mittari sekä antiseptinen komponentti joka puhdistaa applikaattorin. Laite on pieni ja kädessä pidettävä. Coolsensellä saadaan puudutettua injektio tai pistoskohta 3-5 sekunnissa. Laite toimii Cryo- tekniikalla, ilman kemikaaleja tai jälkivaikutuksia.

Laitetta säilytetään pakastimessa vähintään - 10 °C lämpötilassa, sillä applikaattorin pää on lämpötilan mukaan ohjelmoitu. Coolsense estää ihon vahingoittumisen tai palamisen puudutuksen aikana. Laitetta voidaan käyttää toistuvasti, kun se säilytetään pakastimessa.

Coolsense pitää sisällään mekanismin joka desinfioi asettimen metallipinnan. Desinfiointi aine on alkoholipitoista geeliä, joka leviää ihoa vasten painettavan metallipinnan päälle ja toimii lisäsuojana iholla kylmyyttä vastaan.

Coolsense on CE ja FDA hyväksytty.

Laite kestää jatkuvasti kylmässä pidettynä käytöstä riippuen 6-10 kuukautta. Mikäli laitteen laittaa kylmään vain tarvittaessa laitteen elinikä on jopa yli kaksi vuotta.

Laitepaketti sisältää laitteen, 2 kappaletta vaihdettavia desinfiointikorkkeja sekä suomenkieliset käyttöohjeet.

ESITE »

KÄYTTÖOHJEET »

REFERENSSIT »