Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Otsikko

Minna S. Jämsä

"Aivan huikea laite! Aluksi epäilin hieman kuinka joku valo voi mukamas näyttää kudoksen läpi, mutta kun olin lukenut ohjeet ja testasin laitetta – uusi maailma avautui. Mielestäni ohjeet olivat selkeät ja käytön aloittaminen oli helppoa. Valon avulla tutkiminen vaati aluksi hieman totuttelua. Koska rintani ovat suurehkot oli käyttö aluksi haasteellista, mutta laite valaisee ne oikeassa kulmassa tosi hyvin. Rintojen koosta huolimatta Breastlightia on helppo käyttää ja rinnan alueen saa tutkittua kauttaaltaan. Uskon, että jatkuvassa käytössä tästä tulee nopeasti rutiinia. Käyttökokemus on miellyttävä ja tämä on todella kätevä apuväline rintojen säännölliseen tutkimiseen ja seurantaan."

Marika K. Virrat

"Laite oli todella helppo käyttää, kevyt ja elegantti. Laitteen käyttö on myös vasemmalla kädellä helppoa. Itselläni on leikattu rintasyöpä säästävällä leikkauksella. Käyttö jännitti, mutta olen oikein tyytyväinen laitteeseen."

Laura S. Kouvola

"Rintakudokseni on vaikea tutkia sormin, sillä se on niin muhkurainen. Tutkiminen onkin jäänyt harvaan. Saatuani Breastlightin olen alkanut ensimmäistä kertaa tutkia rintojani säännöllisesti. Nyt rintojen tutkiminen tuntuu paljon helpommalta, kun voin sekä nähdä että tunnustella. Suosittelen kaikille <3"

Liisa V. Jyväskylä

"Olin hieman epäileväinen ennen laitteen kokeilemista. Se oli kuitenkin todella helppo käyttää ja se todella läpivalaisi rinnan! Laitteen myötä rintojen tarkistus tuntui tehokkaammalta kun perinteinen itse tutkailu suihkun jälkeen peilin edessä. Suosittelen :)"