Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

B-Cure Laser Vet referenssit

Kristiina Vähäsarja, sairaanhoitaja, Turku

"Käytin B-Cure Laser Vet Pro eläinlaseria kultaisennoutajan hotspotin eli pinnallisen ihotulehduksen hoitoon. Hotspot oli levinnyt koiran kaulan alueelle kolmeen erilliseen kohtaan, joista yksi oli todella laaja. Ihoalueet olivat erittäin kosketusherkät, punoittavat, ärtyneet ja ne märkivät. Koira oli todella kivuliaan oloinen. Annoin laseria ensimmäisenä päivänä kerran,seuraavana päivänä kolme kertaa. Jo toisena hoitopäivänä koira oli kivuton. Se antoi ilman erillistä lääkitystä puhdistaa ihoalueet ollen täysin rentona laserhoidon aikana. Kolmantena hoitopäivänä jouduin ”etsimään” hoidettavat kohdat, koska iho oli parantunut niin hyvin. Ainoastaan laajimmassa alueessa oli havaittavissa vielä punoitusta. Suosittelen B-Cure Laser Vet Prota lämpimästi. Hoitotulokset olivat nopeampia, kuin olisin ikinä uskonut."

Titta Joutsiniemi, lääkäri

"Käytin B-Cure Laser Vet eläinlaseria kultaisennoutajan selkäkivun hoitoon. Koirallani on todettu vaikea selkärappeuma, joka oireili ontumisena. Säännöllisen hoidon seurauksena kipu ja kuumotus alueelta väistyi. Nyt koira on oireeton ja pystyy hyppäämään jopa 120 cm aidan yli."

Sari Liitiä, hevoshoitaja ja -kuntoutushoitaja sekä valmentaja, Ypäjän hevosopisto

”Saimme aluksi koekäyttöön B-Cure Laser Vet Pro -laitteen. Nopeasti tuli selväksi tämä laitteen erinomaisuus ja päätimmekin hankkia laitteen omaksi. Tässä muutamia esimerkkejä, joissa tulokset ovat olleet kerrassaan loistavia.
Akuutti hankosidevamma, missä laserhoito aloitettiin viikon kuluttua diagnoosista. Jalan turvotus laski huomattavasti ja kuumuus/arkuus vähentyi.
5 -vuotias ravuritamma, jolla osteokondroosi molempien takajalkojen kinnernivelessä (irtopala). Laserhoitoa annetaan 2 vrk ennen kisoja tai rankkoja treenejä. Hevonen ravaa paremmin ja rennommin laserhoidon ansiosta. Hoitovaste on saatu esiin siten, että välillä hoito jäänyt tekemättä, ja silloin hevonen on huonompi varsinkin kaarrejuoksussa. Myös kengitys on ollut hankalaa ja hevonen on vastustanut toimenpidettä. B-Cure Laserille tehdyn hoidon jälkeen kengitys on sujunut ongelmattomasti.
Kilpahevonen, jolla on krooninen nivelrikko ja lääkehoito ei tule kysymykseen, on laserhoidolla kisan jälkeen, palautuminen ollut silminnähden nopeampaa ja hevosen liike ollut rennompi seuraavana päivänä.
Laserhoito laittaa nivelnesteen toimimaan ja vilkastuttaa verenkiertoa. B-Cure Laser Vet Pro on todella helppokäyttöinen ahtaissa tallioloissa. Se on helposti esillä ja sopii hyvin käteen. Laitteessa ei ole johtoja, jotka ovat tiellä. Turvallisuus sekä akun kestävyys on huippuluokkaa. Meille hankittiin laite ja suosittelen sitä lämpimästi muillekin.”

Siru Aaltola, Eläintenhoitaja

”Käytimme B-Cure Vet Pro laseria, kun hevosella oli ollut noin vuoden ajan parantumattomat ruvet etujaloissa kavioiden yläpuolella. Haavat aukesivat välillä eivätkä parantuneet kunnolla. Käytimme B-Cure Laseria 3x päivässä kuuden minuutin ajan. Ruvet lähtivät nopeasti parantumaan, varsinkin jalka, jossa rupi oli pienempi. Paremmassa kunnossa ollut jalka parani noin viikossa ja siihen kasvoi karvat. Huonommassa kunnossa ollut jalka parani hitaammin, mutta siinäkin oli havaittavissa varhaisessa vaiheessa paranemisen merkkejä mm. karvan kasvua sekä ruven muuttumista pienemmäksi. Jalkoihin yritettiin vaikka mitä voiteita, putsausta ja kuivana pitoa, mutta mikään ei parantanut kunnolla. Laserilla saimme jalat paranemaan lyhyessä ajassa, joten voin suositella B-Cure Vet Pro Laserin käyttöä pitkään parantumattomana olleille haavoille.”