Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

B-Cure Laser - referenssit

Johanna Eskola-Oliva
fysioterapeutti, työfysioterapeutti, personal trainer


"B-Cure Laser on tehokas ja helppokäyttöinen laserhoitolaite. Olen saanut sillä hyviä hoitotuloksia, jopa nopeammin kuin laitteesta tehdyissä tutkimuksissa on raportoitu. Lonkan alueen insertiitti ja bursiitti – särky ja varauskipu lieveni asiakkaalta jo yhden, ja loppui kolmen käsittelykerran jälkeen kokonaan. Jänteiden ja fascioiden rasitusvammoissa tai revähdyksissä B-Cure on nopeuttanut toipumista huomattavasti. Esimerkiksi nilkan inversiovammoihin, akillesjänteen ja plantaarifascian tulehdukseen ja kyynärvarressa epicondyliittisärkyyn se on ollut oiva apu. Laite toimii hyvin sekä ammattilaisen käytössä, että asiakkaalla itsehoitolaitteena. B-Cure Laser on pieni ja näppärä vaikkapa urheilujoukkueen fysioterapeutin tai huoltajankin kuljettaa mukana."

Anna-Maija Hiitola, Vihti

"Olen kärsinyt pään alueen erilaisista ongelmista ja kivuista koko ikäni. Minulle on tehty mm. leuansiirtoleikkaus molemmille puolille leukaa, joka oli niin suuri operaatio, että pääni asento muuttui ja se aiheutti pahan kolmoishermovaivan. Vihdoin löytyi hoitomuodoksi Botox-piikit, joita saan
kolmen kuukauden välein. Tämä vähän auttaa kiputuntemuksiin jatkuvan lääkityksen lisäksi.

Minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla B-Cure Laser -hoitolaitetta ja halusin ilman muuta kokeilla sitä. Jo parin hoitokerran jälkeen huomasin, että kasvojeni oikean puolen kiputuntemukset helpottavat ja kasvojen lihakset ikään kuin pehmenevät. Tämä tosin edellyttää vähintään kahta hoitokertaa päivässä.
Talvi on yleensäkin vaikeinta aikaa, koska titaanilevyt kylmenevät leuassa. Titaani aiheuttaa myös sen, etten en voi mennä ulos yli 10 asteen pakkasessa. Nyt olen hoitanut laserilla viikon ajan kaksi kertaa päivässä em. kohtia ja huomannut, että kiputuntemukset helpottavat.

Olen antanut myös tuttavani kokeilla laseria. Hän on hoitanut särkevää lonkkaansa kolmen viikon ajan, ja saanut siitä apua. Nyt hän voi jo kulkea ilman keppiä. Ystäväni ovat käyttänet laseria myös kiputiloihin polvissa, nilkoissa ja käsivarsissa. B-Cure Laser on osoittautunut minulle todella hyväksi hoitomuodoksi. Suosittelen."
Johanna Laaksonen, YAMK haavahoito case-tutkimus, Kaarinan tk

Potilaan tiedot: 32 vuotias työssäkäyvä mies. Potilaan ollessa 8-vuotias ihosta 87% paloi pahasti sähkötapaturmassa. Tapaturman seurauksena potilas joutui olemaan pitkään sairaalahoidossa ja käymään läpi useita ihonsiirtoja. Iho on kauttaaltaan täynnä arpikudosta. Vasemman säären takaosassa on ollut säärihaava 10 vuoden ajan. Haavalle on kokeiltu monia eri hoitotuotteita. Haava on avattu erikoissairaanhoidossa ja haavalle tehty mm. ihonsiirteitä. Haava on tulehtunut useasti ja potilas joutunut käyttämään monia kertoja antibioottikuureja. Samassa jalassa on ollut myös useaan otteeseen
ruusuinfektio, jolloin potilas saanut antibioottia suonensisäisesti. Haavaa ei ole koskaan saatu kiinni. Kun muut hoidot eivät tehonneet, päätettiin kokeilla laserhoitoa B-Cure laser laitteella. Laserhoito aloitettiin kesäkuussa 2018.

Potilaan omin sanoin: "Haavan koko oli kesäkuussa 2018 laserhoitoa aloitettaessa 5x6 cm. Hoidin haavaa B-Cure Laser -laitteella 2 kertaa viikossa kotona ja kerran viikossa terveyskeskuksessa normaalin haavahoidon yhteydessä. Tulokset alkoivat näkyä pian. Haavan pohja alkoi nousta ja reunat kuroutua pienimmiksi. En meinannut uskoa todeksi laserhoidon tehokkuutta. Tulokset ovat kerrassaan uskomattomia, niin minun kuin hoitohenkilökunnankin mielestä."

Tutustu raporttiin tästä pdf »

Haavahoito potilastapausTYKS, Turun Yliopistollinen Keskussairaala, jalkaterapeutti Eeva Kiviranta koordinaattorina

Potilas on 55 vuotias mies, jolla on ollut II tyypin diabetes (DM) 15 vuotta. Marraskuussa 2018 hänelle on tehty vasemman jalan v-säteen amputaatio pitkään jatkuneen parantumattoman haavan takia. Potilas on kotiutettu, mutta palannut takaisin sairaalahoitoon uhkaavan sepsiksen takia. Hoitona
sairaalassa aloitettu I.V- antibiootti ja aquacel paikallishoito jalkaterän sivussa olevaan haavaan. Suunnitelmana on saada haava paranemaan, jotta voidaan tehdä plastiikkakirurginen ihosiirränne.

B-Cure Laser on osoittautunut hyväksi ja nopeaksi hoitomenetelmäksi vaikeiden diabetes (DM) haavojen paranemisessa. Jo viiden viikon päivittäinen hoito B-Cure Laser Pro -laitteella on tuottanut hyviä hoitotuloksia. Suunniteltu plastiikkakirurginen toimenpide perutaan hyvän ja nopean hoitovasteen
takia. Hoitoa jatketaan kuten aikaisemmin ja odotetaan haavan umpeutumista.

Hoito on edelleen kesken. Tutustu väliraporttiin tästä pdf »

Nea Valkeapää

"Tässä minun tarinani. Alkukesä 2017 saanut jostain pienen pienen haavan pohkeeseen, eikä verenvuoto loppunut oikein millään. Haava oli oikeasti nuppineulanpään kokoinen ja miten paljon voi niin pienestä tulla verta! Siitä eteenpäin haava saattoi olla jopa viikon hyvä, kunnes taas lähti vuotamaan, eikä loppua taas näkynyt, kertaakaan se ei tulehtunut kuitenkaan. Joskus sitä verta tuli ihan paineella. Tätä jatkui siis kokonaisen vuoden. Tänä kesänä heinäkuun loppupuolella sain lainaan tämän ihanan laserin. Käytin sitä n 3x8 min/pvä, joskus 2 krt eikä haava ole vuotanut sen jälkeen kertaakaan! Kaikenlisäksi se on ihan nätisti parantunutkin. Voisi ehkä olla parempi tulos jos jatkuvasti käyttäisi, tämä oli ensiapua. Helpottaa kipuja ja hermokipuja myös. Kiitos vielä! (julkinen Facebook palaute)

Sari Suvala, Haavahoidon asiantuntija, Sastamala

"Laser on vauhdittanut haavojen parantumista ja potilas on huomannut kivun vähentyneen laserhoidon aloittamisen myötä. Säären haavat pienenivät useita senttejä tämän hoitojakson aikana. Haavanpohjat ovat puhdistuneet hyvän mekaanisen puhdistamisen ja tehokkaan hoidon ansiosta, mihin voidaan liittää yhtenä osana laserhoito. Voin todeta haavahoidon asiantuntijana, että paranemisen edistyminen laserhoidon avulla ja aikana on ollut silminnähden huimaa ja haavojen parantuminen on ollut uskomattoman nopeaa. Näille haavoille haavahoidon alussa parantumismahdollisuudet olivat minimaaliset.”

Sastamalan haavahoitoraportti pdf »

Maarit Sjöman, jalkaterapeutti, Vaasan Keskussairaala

"....Potilaan kipu on ollut ennen B-Cure Laserin käyttöä vas-janalla 8-9 , mutta käytön aloittamisen jälkeen hän kertoo kivun olevan vas-janalla noin 5-6. Potilas on käyttänyt laitetta 2xpäivässä 5 minuuttia per hoitokohta yhteensä 15 minuuttia/alaraaja. Hän kertoi huomanneensa kivun hellittämistä jo 3-4 päivän jälkeen laserhoidon aloittamisesta..."

Vaasan keskussairaalan raportti pdf »

Jukka Lääkkölä, eläkeläinen, Tornio

"Olen 75 -vuotias mies Torniosta. Vasen jalkani on amputoitu kaksi kertaa ja raajaan on jäänyt vaikea noin 15 vuotta jatkunut neuropaattinen kiputila. Minulla on ollut siihen jatkuva kova kipulääkitys. Sain esitteen lääkkeettömästä kivunhoidosta ja siinä mainittiin B-Cure Laser-valohoito vaihtoehtona neuropaattisen kivunhoitoon. Tilasin laitteen heti kolmen viikon koeajalle. Alussa oli epäilyjä, että miten valo voi parantaa kipuja? Aloitin heti laitteen saatuani hoidot ohjeen mukaan. Lähdin liikkeelle kipeimmästä kohdasta ja siirsin laitetta 8 minuutin ajan kohti tyngän päätä. Kipu oli VAS-asteikolla (0-10) ennen hoidon aloittamista 7-luokkaa. Kun olin tehnyt hoidon, niin kipu oli enää 4-astetta eli kivuntuntemus oli laskenut merkittävästi. Tynkä tuntui lämpenevän, kun aineenvaihdunta hoitoalueella kiihtyi. Annoin toisen 8 minuutin hoitojakson vielä samana iltana ja taas kivut vähenivät.

Olen käyttänyt laserlaitetta yhdestä kahteen kertaan päivittäin ja sen avulla pystynyt vähentämään vahvaa kipulääkitystäni. Tuntuu hyvältä, kun kivut vähenee. Ennen B-Cure Laser hoitojen aloittamista en ole pystynyt nukkumaan vasemmalla kyljellä juuri ollenkaan, mutta nyt sekin onnistuu hoidon avulla minimaalisilla kivuilla. Neuropaattisen kivun tilanne on parantunut huomattavasti ja jatkuva kipu on vähentynyt kipuasteikolla 3-4 välille. Lainalaitteen kokemuksella olen tilannut nyt oman laitteen käyttööni. B-Cure Laser Sport on minulla päivittäisessä käytössä, lääkitys vähenee, kivut helpottaa ja uni paranee."

Jonna Malmberg, Tampere

"Minulla on jäänyt onnettomuuden seurauksena kaularankaan vamma, joka leikattiin, mutta sitä leikkauksen jälkeen käteen tuli hermovaurio. Se on oireillut erittäin kivuliaasti ja ollut myös voimaton. Minulla oli mahdollisuus saada käyttööni B-Cure Sport Laser -hoitolaite. Laserhoito on lievittänyt kivun lähes olemattomiin. Myös lonkkakipuuni olen käyttänyt laserhoitoa. Lonkassani on tulehdus, joka aiheuttaa aamuisin niin voimakasta kipua, että en pysty aina kunnolla kävelemään. Kun olen iltaisin hoitanut lonkkaa laserilla, niin aamut ovat paljon miellyttävämpiä. Olen aktiivinen koiraihminen ja on hienoa, että samalla laserlaitteella voin hoitaa myös koiriani. Käytän B-Cure Sport Laseria mm. vanhemman koirani nivelvaivoihin ja liikkuminen on laserhoidon jälkeen taas paljon ketterämpää. Nuorempi vasta vuoden ikäinen sai haavan varpaaseensa ja B-laserin avulla haava parani tosi nopeasti. Laitteen ladattavat paristot on tosi hyvät ja on mukava, kun lataus kestää useita hoitokertoja. Laserhoito on minulle merkittävä tuki ja apu lääkkeettömänä hoitomuotona. Voin lämpimästi suositella B-Cure Laseria kaikille hermo- ja tulehduskivuista kärsiville. Itse en enää pärjäsi ilman."

Minna Ollas, MMM, Sosionomi

”Hankimme syksyllä 2016 B-Cure Laser-laitteen ensijaisesti monivammaisen pyörätuolia käyttävän lapsemme kipuiluihin. Laitteesta on ollut paljon apua hänen polvisärkyihinsä (polvilumpiot ovat sijoiltaan), jalkasärkyihin sekä selkäsärkyihin. Laitteesta on ollut selkeästi hyötyä hänelle skolioosi- ja lonkkaleikkausten jälkihoidoissa. Puhevammainen lapsemme pyytää laserhoitoa kipuihinsa. Varsinkin vaativan lonkkaleikkauksen jälkihoidossa laseria käytettiin joka ilta ja hoidon jälkeen lapsi rauhoittui nukkumaan.
Myös muu perhe on saanut apua B-Cure Laserista erilaisiin kipuihin ja paikallisiin tulehduksiin. Itse sain hoidettua akillesjänteen tulehduksen vasemmasta kantapäästä. Mieheni selkäsärkyihin laitteesta on ollut merkittävästi apua. Myös toinen lapsemme käyttää B-Cure Laseria jalkakipuihinsa hyvällä tuloksella. Suosittelemme.”

Simo Kauppinen, toimitusjohtaja

"Olen käyttänyt B-CureLaseria selän välilevy pullistuman leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Leikkaus oli jo toinen lyhyen ajan sisään. Tämän toisen leikkauksen jälkeiseen hoitoon minulla oli käytössä B-Cure Laser ja olivat kivut merkittävästi pienemmät kuin ensimmäisen leikkauksen jälkeen. Jo kahden päivän käytön jälkeen ei ollut enää tarvetta kipulääkitykselle ja nukuin myös yöni hyvin. Kivut poistuivat lähes
kokonaan kahdessa viikossa...
"

Tästä voit lukea kokonaan Simon käyttäjäpalautteen >>

Maija Mellajärvi, eläkeläinen, Pessalompolo

"Minua on pitkään vaivannut hermokipu olkapäässä. Vuokrasin ensin B-Cure Laserin kolmeksi viikoksi kokeillakseni, miten laserhoito auttaa. Jo ensimmäisen hoidon jälkeen kipu hellitti huomattavasti. Kokeilin hoitoa myös kulumakipuiseen polveeni sekä tulehtuneeseen ranteeseen. Kaikkiin kipuihin sain laserista apua, joten oli helppo päätös hankkia laite vuokrauksen jälkeen omaksi. Voin suositella B-Cure Laseria lämpimästi. ”

Pia Hyppönen, testaaja/sairaanhoitaja, Vierumäen urheiluopisto

Vierumäen urheiluopiston Liikunta- ja terveysklinikalla on ollut käytössä B-Cure Laser Sport maaliskuusta 2016 lähtien

”Olemme saaneet erittäin hyviä kokemuksia ja hoitotuloksia B-Cure Laser laitteen käytöstä. Olemme käyttäneet laitetta moniin eri kipu- ja tulehdustiloihin: akuuttiin leikkaushaavan hoitoon, leikkausalueen
turvotuksen poistoon, kroonisiin kiputiloihin, paikallisiin tulehduksiin mm. nivel psoriasiksen hoitoon ja tietenkin myös akuutteihin urheiluvammoihin kuten polvikipuihin. Urheilijat ovat olleet saamiinsa hoitoihin todella tyytyväisiä. Laite on turvallinen, erittäin helppo käyttää ja kooltaan sopivan pieni. Laite mahdollistaa itsehoidon vaivattomasti. Voimme lämpimästi suositella B-Cure Laseria.”

Maila Tuomensola, Porvoon Reumayhdistys, varapuheenjohtaja

”Olemme Porvoossa antaneet jo vuosia laserhoitoja jäsenillemme. Hoidoista on saatu paljon hyötyä ja apua kroonisiin kipuihin. Omalla kohdallani selkeimmän avun laserhoito on tuonut polveen, missä on nivelrikko ja sinne kertyy nestettä. Laserhoitojen avulla neste saadaan poistettua ilman lääkkeitä tai neulaa ja laser auttaa myös nivelrikosta aiheutuviin kipuihin.Tämä uusi pieni B-Cure Laser on erinomainen laite, sillä se on tehokas, pieni ja helppokäyttöinen. Se että hoitoa voi antaa itse ja niin usein kuin tarvitsee, on suuri etu. Laser hoidoissa tärkeää on hoidon jatkuvuus ja riittävän tiheästi annetut hoidot hyvien hoitotuloksien saamiseksi.”

Monika Ranta, myyntijohtaja

"Olkapääni leikattiin rasitusvamman vuoksi muutama vuosi sitten. Kaikki meni aluksi hyvin, mutta viimeisen vuoden olen tuntenut kipua jopa niin, etten ole pystynyt nukkumaan kunnolla kipulääkkeidenkään avulla. Olin jo varaamassa aikaa lääkärilleni, kun tutustuin B-Cure Laseriin Terveystekniikan internet sivuilla. Luettuani lisää LLLT teknologiasta päätin tilata laitteen enkä ole katunut hetkeäkään. Jo kahden hoitokerran jälkeen nukuin yöni ilman kipua."

Pauli Kokkonen, Vesa Pietarinen ja Risto Laitinen, Savonlinna

”Myö tarvittaan jatkuvasti hoitoa kaikenlaisiin kolotuksiin ja urheiluvammojen hoitoon. Edelleen harrastetaan aktiivisesti jääkiekkoa, golfia ja kalastusta. Toistuvat vammat/kolotukset eivät ole enää tällä iällä parantuneet niin nopeasti ja päätettiinkin ostaa hoitolaaseri. Ollaan B-Cure Laserilla hoidettu kaikkea mahdollista polvista, olkapäistä, nilkoista ja nivusista vanhoihin kyynärpäävaivoihin. Aiemmin meni esim. nivusten venähdyksen jälkeen monta viikkoa toipuessa kuminauhoja venytellen ja altaassa jumpaten, mutta nyt muutaman päivän hoidolla olin takaisin jäällä. (En miekään uskos, jos joku miulle moisen jutun totena kertos). Mutta myö skeptiset Savolaisetkin olemme nyt tyytyväisiä laserin käyttäjiä. Toimii! Suosittelemme!”

Juho Lähde, jalkapalloilija

” Minua on vaivannut kivulias luumustelma, johon kokeilin B-Cure Laser Sportia. Polvi tuntui heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien reagoivan hoitoon, ikään kuin polvi ”säteilisi”. Kipu tuntui vähenevän ja häviävän hoito hoidolta. Viikon jälkeen kipu oli kokonaan poissa, eikä ole palannut.”

Eeva-Maria Saari, jalkapalloilija, OrsaSport Oy

"Olen käyttänyt B-Cure Laseria akillesjänteen kiputilaan ja alaselän välilevyn pullistuman jälkeiseen hoitoon. Selän kipu oli jatkunut jo vuoden, mutta lähti melkein kokonaan pois vain kahden hoitokerran jälkeen. Koen hoitojen auttavan myös akillesjänteen kipuiluun, vaikka urheilen lähes päivittäin. Mikäli akillesjänteeseen ei kohdistuisi päivittäistä rasitusta, uskoisin laserhoidon olevan vielä tehokkaampi.
Uskon B-Cure Laserin tuovan helpotusta moneenkin vaivaan. Laitetta on todella helppo käyttää ja kantaa mukanaan urheilukassissa. Akku kestää pitkään, yksi lataus viikon-pari. Mielestäni tällainen laite pitäisi löytyä jokaisen futisjoukkueen huoltolaukusta, että pelaajat pystyisivät itse huoltamaan itseään aina tarvittaessa. Suosittelen!"

Katja Lindfors, ravintolayrittäjä

"Hankin B-Cure Laserin henkilöstöni käyttöön, sillä raskaassa seisomatyössä jokaiselle meistä tulee aika-ajoin kipuja. Jo lyhyessä ajassa totesimme laserin olevan erittäin tehokas kivun lievittäjä. Vain parin viikon käytön jälkeen oli yksi työntekijän pitkä sairasloma toistuvan lonkkakivun vuoksi vältetty. Olen enemmän kuin tyytyväinen hankintaan, sillä laite on jo nyt maksanut itsensä takaisin sairaslomapäiväsäästöillä. Myös henkilöstöni on erittäin tyytyväinen, kun heillä on laser jatkuvasti käytössä."

Terttu Nurmi, eläkeläinen

"Vuosien varrella on polveni kipeytyneet kulumien vuoksi ja nyt viime aikoina on kipu jo alkanut vaikeuttaa jokapäiväisiä askareita ja rajoittaa liikkumista. Sain pojaltani käyttööni B-Cure Laserin, joka jo
muutaman päivän hoidon jälkeen vähensi kipua ja nyt, kuukauden jälkeen ovat kiputuntemukset enää satunnaisia. Hoidan polviani kahdesti päivässä ohjeiden mukaan, eli kolmesta kohtaa 8 minuuttia kustakin. Poikani saa ostaa itselleen uuden laserin, tätä en aio palauttaa!"