Terveystekniikka

SensaTONE WOMEN – TENS-LAITE

Helppokäyttöinen TENS-sähköstimulaattori lantionpohjan lihasten vahvistamiseen inkontinenssin eli virtsankarkailun lopettamiseksi, sekä seksuaalisen herkkyyden vahvistamiseksi.

98,00 

KÄYTTÖTARKOITUS
Todistetusti tehokas lantionpohjanlihasten vahvistamiseen.

HELPPOKÄYTTÖINEN
4 selkeää automaattiohjelmaa.

Helppo portaittainen tehonsäätö nappia painamalla. Laite sammuu kun ohjelma loppuu.

Voi käyttää missä vain, milloin vain.

TODISTETUSTI TEHOKAS
TENS-sähköimpulssi-teknologia on todettu tehokkaaksi lihasten vahvistamisessa. 

 

 

 

Natural_healing

LÄÄKKEETÖN HOITOMUOTO
Luonnollinen, kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto.  Oikein käytettynä se ei aiheuta sivuoireita, vahingoita ihoa tai kudoksia.

TURVALLINEN KOTIKÄYTÖSSÄ
Laitteen käyttö ei vaadi erityistä koulutusta, tietoa tai suojavarustusta.

TENS teknologialla on käyttörajoitteita. Tutustu niihin käyttöohjeista ennen laitteen käyttöä.

Katja, sairaanhoitaja
”Otin Sensatonen käyttöön vähän kolmannen lapsen syntymän jälkeen, kun minulla oli aiempia kertoja pahempana virtsankarkailu. Olen käyttänyt laitetta lähes päivittäin ja se on todellakin auttanut. Sähkö auttaa myös verenkiertoon ja hermoston tuntoherkkyyteen. Jumppa on hyvä lisä, mutta se ei tunnu olevan riittävä apu. Voin todella suositella laitetta. ”

Leena, toimistotyöntekijä
”Ensimmäisen lapsen saatuani tuntui siltä, että pelkkä jumppa ei riitä palautumaan alatiesynnytyksestä. Kuulin Sensatonesta ja tilasin sen heti. Verenkierto ja lihakset palautuivat ennätysvauhtia. Hermostokin tuntuu elpyneen jopa herkemmäksi kuin aiemmin ;)”

Helena, 43v., hoitoalan ammattilainen
“Virtsankarkailu on nolostuttava vaiva. Minulle se tuli pikku pikkuhiljaa lisääntyen ja halusin tehdä jotain ennen kuin oireet vielä pahenisivat. Etsin tietoa netistä ja kävin myös fysioterapeutilla. Sain neuvoksi lantiopohjanlihasten jumppaohjeita. Hektisen arjen keskellä jumppaaminen kuitenkin helposti unohtuu, enkä kokenut siitä riittävää apuakaan.

Työkaverini suositteli minulle Sentatonea ja päätin kokeilla, koska tarvitsin apua kuntoutumiseen. Suunnittelin laitteen käytön niin, että aina nukkumaan mennessä asennan sen paikalleen. Kun tämä tulee tehtyä joka päivä samaan aikaan, muodostuu laitteen käyttö helposti rutiiniksi. Sensatone on yöpöytäni laatikossa, mutta se on myös tarvittaessa kätevä ottaa mukaan.

Sensatonen käyttö oli minulle alusta alkaen helppoa. Laitteesta saa valittua itselle sopivimman ohjelman sekä tehon. Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset, mikä helpotti laitteen käyttöön aloittamista. Olen käyttänyt Sensatonea pari kuukautta päivittäin ja nyt alkavat tulokset näkyä ja tuntua. Vaikka tämä on vaatinut aikaa ja kärsivällisyyttä, niin on paljon parempi vaihtoehto kuntouttaa lantionpohjanlihaksia Sensatonella, kuin joutua leikkaukseen muutaman vuoden päästä! ”

Pakkaus sisältää:

  • Sensatone laitteen, vagina elektrodin, liitosjohdon ja geelin
  • Takuu 1 vuosi

SensaTONE Women käyttöohje suomeksi (PDF)
Lataa tästä

TENS Hermostimulaatioterapia

TENS hermostimulaatioterapia perustuu ihon kautta tapahtuvaan sähköiseen stimulaatioon. Menetelmässä hermoihin lähetetään sähköimpulsseja estämään tuntemusten välittymisen aivoille.

TENS terapia kivun lievittämisessä
TENS terapialaitteiden tuottamat sähköimpulssit ohittavat selkäytimessä hermoradat, jotka välittävät kiputuntemuksen aivoille. Impulssit eivät ainoastaan estä aivoille lähteviä kipuviestejä, vaan myös vapauttavat elimistöön hyvänolon tunnetta lisäävää endorfiinia. Lisäksi se vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja virkistää oloa.

Terapia kohdistetaan suoraan kipeälle alueelle, kuten selkään, hartiaseudulle, polveen tai olkapäähän. Hermostimulaatioterapialla on saatu hyviä tuloksia nivel-, lihas-, hermo- ja kuukautiskipujen hoidossa.

TENS hermostimulaatioterapia lievittää kipua, mutta ei poista sen aiheuttajaa.

TENS terapia pahoinvoinnin estämisessä
Myös pahoinvoinnin estämisessä hermostimulaatioterapialla vaikutetaan pahoinvointituntemuksen välittymiseen ja poistetaan oksennusrefleksi. Impulssit eivät ainoastaan estä aivoille lähteviä viestejä, vaan myös vapauttavat elimistöön hyvänolon tunnetta lisäävää endorfiinia. Lisäksi se vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja virkistää oloa.

TENS teknologialla pystytään estämään raskaus-, matka-, ja eri lääkitysten (ml. syöpähoidot) aiheuttama pahoinvointi.

Välilehden sisältö

Programme

Display

Output Frequency/Duration

Urge

A

5Hz / 3 mins; 10Hz / 5 mins; 15Hz / 5 mins; 20Hz / 5 mins; 15Hz / 5 mins; 10Hz / 5 mins; 5Hz / 2mins

Total time = 30 mins

Stress

B

10Hz / 5 mins; 35Hz / 5 mins; 50Hz / 10mins; 35Hz / 5mins; 10Hz / 5mins

Total time = 30 mins

Mixed

C

10Hz / 5mins; 20Hz / 5 mins; 30Hz / 5 mins; 40Hz / 5mins; 50Hz / 5mins; 40Hz / 5mins; 30Hz / 5mins; 20Hz / 5mins; 10Hz / 5mins

Total time = 45 mins

After Care

D

Freq. Modulation

Frequency increases from 2 Hz to 10 Hz in 4 secs.

and then back to 2Hz in another 4 secs.

Total cycle = 8 secs Total time = 45 mins

Output Channel

Single Channel

Output Waveform

Bi-phasic rectangular

Output Voltage

0-40V adjustable in 14 steps across a 500 ohm load

Output Intensity

0-80mA adjustable in 14 steps across a 500 ohm load

Automatic Power Off

5 minutes

Battery

2 x 1.5v AAA Batteries

Battery Low Detect

2.2V±0.1V

Vieritä ylös