Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

MESI mTablet - langatonta mittaamista

Kaikki mittaustulokset, kaikki asiakirjat – yksi langaton järjestelmä

Jokaisen lääkärin ja terveydenhoitoalan ammattilaisen työkalu, jossa yhdistyvät päivittäin käytettävät diagnostiset laitteet ja sähköiset potilastietojärjestelmä täysin langattomasti.

Avaa potilaan tiedot ja voit aloittaa mittauksen heti. Yhden saman järjestelmän avulla on mahdollista tehdä mittaukset ja tallentaa tarkat tulokset mittauksista, tehdä potilaan luokittelu hoidon kiireellisyyden mukaan, liittää asiantuntijalausunnot, konsultaatiot ja kaikki muu tarvittava tieto. Tulokset siirtyvät automaattisesti ja langattomasti MESI mTabletille. Tämä säästää aikaa ja eliminoi erilaisista kirjaustavoista, sekä laitteista ja ohjelmistoista johtuvat virheet.

Tulokset saat näytölle ja ne tallentuvat potilastietoihin automaattisesti. Synkronointi tapahtuu utomaattisesti käytössä olevaan elektroniseen potilastietojärjestelmään. Käyttöjärjestelmä on helppokäyttöinen. Saat nopeasti tarvitsemasi tiedon ja voit muun muassa kommentoida tuloksia ja vertailla mittauksia aiempaan, saat tarkempaa tietoa kuvaajista ja kollegan vaihtoehtoisen mielipiteen tabletin kautta.

Web-pohjainen sovelluksen avulla mTabletilla kerätyt tiedot ovat heti nähtävillä potilastietojärjestelmässä ja MESIn omassa mRecords-pilvipalvelussa.Jos hoitaja suorittaa mittaukset tabletin avulla, data on saatavilla lääkärin tietokoneella tai vaikka puhelimella samanaikaisesti.

Mittalaitteet MESI mTablettiin

Nyt saatavilla langaton 12-kanavainen EKG.

Tänä vuonna vielä tulossa verenpainemittari, spirometri ja TBI.

Järjestelmää ja laitteita päivitetään ja täydennetään jatkuvasti.

ESITTEET