Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

medair_logo_netti.gif

Sisäilman ja pintojen nopeaa ja tehokasta desinfiointia

Medair tarjoaa laitteita sisäilman ja pintojen desinfiointiin. Laitteet on tarkoitettu käytettäväksi kaikkiin sisäilman ja pintojen puhdistus- ja desinfiointikohteisiin kuten esimerkiksi puhdastilat tai kontaminoituneet tilat.

Laitteet toimivat erinomaisesti myös sisäilmasta johtuviin erilaisiin ongelmiin ja monet asiakkaamme ovatkin saaneet avun sisäilman aiheuttamiin oireisiin. Referenssit


Aerte AD jatkuvaan sisäilman puhdistukseen

Laitteen tehoa on testattu erilaisissa käyttöolosuhteissa. Suomessa hyviä kokemuksia on saatu sisäilmaoireiluun. Sairaaloissa on saavutettu vakuuttavia tuloksia mm. Norovirus epidemioiden torjunnassa.

Aerte AD laitteet on tarkoitettu käytettäväksi tiloissa, joissa haitallisten mikrobien rasite on tavallista suurempi ja joissa halutaan suojella työntekijöitä ja asiakkaita tai potilaita.

Hysprayllä nopea tehokäsittely

Hysprayn avulla voidaan huonetilan pinnat ja ilma desinfioida helposti ja nopeasti. Laitteen teho perustuu vetyperoksidiin, jota laitteen avulla puhalletaan huonetilaan. Käsittely on nopea ja jo tunnin kuluttua käsittelystä huone voidaan ottaa uudelleen käyttöön.

Hyspray tehoaa tutkitusti mm. seuraaviin mikrobeihin: Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Escherichia coli EHEC, Aspergillus niger, Clostridium difficile, Penicillium SPP, Norovirus, Bacillus Stearothermophilus.